Ziua 0 – Pregatiri si plecare

Pregatiri si plecare

Ne-am adunat la Dan, traditionala Tabara de Baza 1, miercuri seara tarziu, dupa zile de forfota si alergatura – unii dupa echipament si lichiditati (care merita laude pentru efort si mobilizare), altii (altul) dupa zile si seri de pus ordine in proiecte la locul de munca (ma autodeclar vinovat).

Pregatiri

Nu ne-am asezat in pat pana nu am definitivat trecerea in revista a echipamentului si pana nu am pus totul in lazile speciale, cumparate de Dan – pantecoase, de 180 de litri, numai bune de carat maximul de 20 de kile de persoana la cat ne limita avionul.

Planul pentru joi era sa ne trezim (Daniel si cu mine) de dimineata si sa rezolvam ce mai ramasese pe lista – banca/bani, ultimele echipamente de alpinism, tricouri… Am pornit deja cu intarziere in aplicarea lui, prin urmare am avut din nou o zi cu alergatura, emotii, … „ultimii centimetri”. Totusi, data fiind natura deplasarii (avion) am avut si un pic de timp inainte de imbarcare sa ne tragem sufletele.

Un plus de emotii si agitatie a avut Corina, care impreuna cu Dan isi pusesera fieraraia echipamentului de alpinism in bagajul de mana, in speranta de a mai scadea din greutatea cutiilor. A trebuit sa mai trimitem un rucsac la cala, cu toate metalele zornaitoare, intrucat din motive de securitate nu sunt permise la bord.

La tot pasul, vazand cutiile impresionante si branduite cu abtibilduri ale echipei si ale sponsorilor, lumea isi manifesta curiozitatea, pentru a ne ura apoi succes. Am folosit in mai multe ocazii textul cu „suntem echipa ce reprezinta Romania la concursul din Abu Dhabi”, ba chiar ne-am obisnuit cu ea. Asta pentru ca, pana la urcarea in avion, inca mai aveam neclaritati in privinta destinatiei si a scopului calatoriei, nepreavenindu-ne sa credem.

Aeroportul Ataturk 1Aeroportul Ataturk 2Aeroportul Ataturk 3Aeroportul Ataturk 4Aeroportul Ataturk 5

Am zburat fara mari neplaceri pe ruta Bucuresti – Istanbul – Abu Dhabi (emotiile privind extra-luggage s-au dovedit a fi nejustificate – desi aveam in medie 27 de kg de om, am scapat fara sa platim atat la Bucuresti cat si la Istanbul). In aeroportul Ataturk din capitala Turciei ne-am intalnit cu Lundhags din Suedia – nume sonor, cu vasta experienta si rezultate in concursuri tari. I-am studiat pe furis, cu comentarii la echipament si trimiteri la duelul ce sa anunta dupa start. Am ajuns impreuna in Abu Dhabi, schimband zambete si cateva amabilitati. (va urma)

Reclame

Un răspuns to “Ziua 0 – Pregatiri si plecare”

  1. bateti toate echipele cu nume mari fiti cei mai tari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: