Echipa

Membrii actuali: Daniel SardanJutka NemetSzabolcs Szollosy, Allen Coliban

Istoricul echipei:
Nucleul echipei NoMad s-a reunit in anul 2002 (initial sub numele de „Turbionii”) si in acest an se gaseste in al 6-lea sezon de participari la competitii de aventura.

Totul a inceput cand un grup entuziast, Echipa de Schi a Politehnicii Bucuresti, a realizat ca hobby-urile lor estivale (rafting, mountainbike, catarare, drumetie) sunt ingredientele ce compun un nou sport – Adventure Racing. Acelasi an a adus prin urmare prima participare competitionala, in cadrul celei de-a doua editii a Carpathian Adventure (timp de mai multi ani, singura competitie AR din Romania). Cu trecerea timpului, ambitiile au crescut, la fel si durata si intensitatea perioadelor de pregatire.

Anul 2005 aduce atragerea primilor sponsori (BRD, Atlassib) si totodata obtinerea primelor rezultate notabile – locul 6 la Carpathian Adventure, locul 2 la Gyilkosto Adventure.

Sezonul urmator, 2006, vine sa marcheze un nou moment crucial in istoria NoMad – fuziunea cu echipa Mad Snail (infiintata in 2001), un plus de putere, entuziasm si experienta, vine sa schimbe si mentalitatea din „prieteni, concurand de placere” in „prieteni, concurand pentru a castiga”.

Briefing al rezultatelor:
– locul 1 – Eco-Explora 2007
– locul 1 – Eco-Explora 2006
– locul 2 – Gyilkosto Adventure 2005
– locul 2 – Gyilkosto Adventure 2006 (neoficial, intrucat un membru s-a accidentat si a trebuit sa suportam o penalizare)
– locul 4 – Carpathian Adventure 2006
– locul 4 – Eco-Explora Raid 2006

 Rezultatele individuale ale membrilor echipei includ titluri de campion in schi alpin si mountainbike, podiumuri in competitii de duatlon si maratoane de trekking, participari in expeditii in Alpi organizate de Clubul Alpin Roman.

Sezonul 2007 aduce ambitii crescute si planuri marete, ce includ participari in concursuri internationale si implicarea in actiuni de popularizare a Adventure Racingului in Romania. Despre toate acestea, „in episodul urmator”… 🙂

Reclame

 
%d blogeri au apreciat asta: